نشست دانش افزایی معارف فاطمی
«برگزاری نشست معارف فاطمی در حوزه علمیه فاطمه الزهراء سلام الله علیها قائمشهر»
«عمده ترین راه ترویج اسلام ناب، از طریق اشاعه فرهنگ و معارف فاطمی است»
حجت الاسلام پرهیزگار پژوهشگر و استاد حوزه قم در نشست معارف فاطمی در جمع مبلغین حوزه علمیه خواهران مازندران بیان کرد: عمده ترین راه ترویج اسلام ناب از طریق اشاعه فرهنگ و معارف فاطمی است.
وی افزود: اگر تعظیم و بزرگداشت شعائر دینی نبود؛ قطعا سرنوشت دین اسلام به سرنوشت دین مسیح و یهود و دیگر ادیان الهی دچار می گردید.
این استاد حوزه تاکید کرد: حقیقت دین اسلام و ارزشهای ناب آن، در خط و مسیری قرار گرفت که هیچ گاه در فراز و نشیب حوادث تاریخ به دلیل زحمات امامان و اولیاء الهی محو نگردید و اگر تلاش و سختیهای ائمه اطهار علیهم السلام و پیروان راستین آنها در بزرگداشت و زنده نگهداشتن شعائر الهی و مناسبتهای دینی نبود؛ قطعا امروز چیزی از معارف فاطمی و…به ما نمی رسید.
وی با اشاره به چگونگی تعظیم شعائر فاطمی گفت: عمل به سیره حضرت زهرا(س)، تربیت فرزندان فاطمی با توجه به آموزه ها و سبک زندگی ایشان، مطالعه بعد علمی وفرهنگی حضرت زهرا(س)، برگزاری همایشهای تخصصی، احتماع همایشهای ترویجی، نشستها و مسابقات علمی، نویسندگی، بهره گیری از هنرهای تجسمی، رسانه ای، عکاسی و… می توان نسبت به بزرگداشت فاطمیه و گسترش معارف فاطمی در جامعه اقدام نمود.
پرهیزگار ادامه داد: با تمام هجمه هایی که دشمنان و برخی دوستان غافل برای از بین بردن اسناد ظلم بر حضرت زهرا(س) و نحوه شهادت ایشان انجام دادند تا ثابت کنند ایشان به شهادت نرسیده است؛ خوشبختانه علمای ما در مقابل یاوه سرائیهای آنها با سند و مدرک مستند ثابت کردند که شهادت فاطمه(س) افسانه نیست و ایشان اولین شهیده راه ولایت هستند که برای دفاع از امامت و ولایت زمان خویش از هیچ کوششی دریغ نکرده و از خطابه و سخنرانی گرفته تا فدا کردن جان خود در این مسیر همت گمارند تا مسیر ولایت دچار انحراف نگردد.
وی تاکید کرد: حوزه های علمیه، طلاب و آحاد مردم باید به پیروی از سنت ائمه اطهار علیهم السلام و علمای گذشته و معاصر در ایام فاطمیه با برافراشتن بیرقهای سیاه عزا در خیابانها، سر درب مغازه ها، خانه ها و همچنین برپایی دسته های عزدارای، روضه خوانی و بیان معارف فاطمی به خصوص سبک زندگی ایشان، نسبت به بزرگداشت این ایام و شناساندن حضرت، همت بیشتری نمایند.
پژوهشگر حوزه قم در پایان خاطر نشان نمود: در تبلیغ معارف فاطمی باید هم جنبه ارشاد و هدایت جامعه از نظر اعلان سبک زندگی حضرت، نحوه همسرداری، تربیت فرزند و… و هم جنبه انذار و هشدار و بیان مظلومیتهای ایشان و همچنین اهداف دشمنان از مخفی نگه داشتن قبر، یاد و نام حضرت زهرا(س) مدنظر طلاب باشد؛ چرا که در حقیقت دشمن با کشتن فاطمه قصد دفن ارزشها و حقیقت ناب اسلام و سیره پیامبر را داشت.